Nog drie dagen...... - Reisverslag uit Druten, Nederland van Tonny Vaan - WaarBenJij.nu Nog drie dagen...... - Reisverslag uit Druten, Nederland van Tonny Vaan - WaarBenJij.nu

Nog drie dagen......

Door: Tonny

Blijf op de hoogte en volg Tonny

29 April 2012 | Nederland, Druten

Ja, ik heb besloten om a.s. woensdag te vertrekken. De routeboekjes van Reitsma heb ik inmiddels ook. Als ik die zo lees, dan valt het op dat deze routebeschrijving veel makkelijker en beter is dan de Benjaminse route, die ik op de fiets en wandelbeurs had gekocht. Mede door het gegeven dat ik de afgelopen drie weken in Frankrijk niet heb kunnen fietsen door het slechte weer, heb ik voor de Reitsma route gekozen. Deze is de eerste 500 km tamelijk vlak, zodat ik een beetje in het ritme kan komen. De fiets is er helemaal klaar voor. Heb gister nog enkele dingen gehaald bij Mastbergen in Renkum. Carlo, de eigenaar van deze fietswinkel, staat mij met raad en daad bij. Bij mijn eerder reis naar Santiago heeft hij ervoor gezorgd dat ik na een flinke pech met het achterwiel, een geheel nieuw wiel kreeg toegestuurd, zodat ik verder de hele reis zonder problemen heb kunnen vervolgen. Erg fijn om te weten dat je altijd een beroep op hem kan doen, als de pechduivel mocht toeslaan. Je weet het maar nooit immers.
De laatste dagen ben ik druk bezig om alles te verzamelen wat er mee moet. Vorige reis had ik totaal 30 kg bagage bij me. Ik hoop deze keer dat iets te beperken. Omdat ik met GPS ga rijden, hoef ik ook niet al te veel routeboekjes mee te nemen. Papier weegt behoorlijk, toch? Morgen alles in de tassen pakken en hiervoor een systeem te bedenken. Wat moet in welke tas? Maar we gaan het zien....
Kan bijna niet wachten tot woensdagmorgen, als ik op de fiets zit dan ben ik gelukkig van al die stress verlost. Gewoon fietsen en verder niets........

• 29 April 2012 - 22:18

Arnold:

Dan wens ik je een hele fijne tocht! Zonder pech, ook al weet je dat het altijd toch weer goed komt. Ik zei je overigens zaterdagmiddag nog vriendelijk gedag op de Veerweg te Wageningen, maar je was blijkbaar zo aan het genieten van je tiptop fiets dat je niks of niemand zag... Gr. Arnold

• 30 April 2012 - 07:28

W Van Dongen:

Hallo neef.Heel veel succes met je fietsen naar Rome en terug.Ik heb bewondering voor alles wat
    je al gedaan hebt en nu gaat doen.
    Lieve groet uit R.Dam.Pas goed op jezelf

• 30 April 2012 - 08:34

Marius Slob:

hallo Tonny
    ik wens je erg veel succes en natuurlijk ook heel veel plezier tijdens je reis naar en verblijf in Rome

groeten Marius

• 30 April 2012 - 14:51

Hennie De Heuvel.:

goede reis kerel geniet er van.
    hoop op mooi weer, en een goede terug reis.
    groetjes hennie.

• 30 April 2012 - 15:58

Johannes Bellemakers:

Tonny,vanuit Spanje succes! Ik vindt het verstandig dat je voor Reitsma hebt gekozen. Een andere bijkomstigheid is dat je nu geen enkele tunnel tegenkomt, tenminste als je de Siverettapas neemt die ik je van harte aanbeveel. Nogmaals geniet en luister naar je lichaam namens de pelgrims.

• 30 April 2012 - 17:39

Huize Jansen :

Hoi Tony vanuit Huize Jansen Wageningen ( Gretha, Peter en Edwin Sr. ) wensen we een prachtige reis met veel nieuwe ervaringen die wij ( lees Jij en Edwin ) in onze nadagen
    mogen beleven en ervaren. Zelf fiets ik Budapest - Basel en de routes kruisen elkaar en
    op mijn tocht zal ik iedere keer rond kijken of ik die Tony van ons zie. Vaarwel en behouden
    thuiskomst.

• 30 April 2012 - 17:39

Cor:

Hoi Tonny,

Geweldig om te lezen dat je weer gaat.
    Lijkt me heerlijk o,m de zon tegemoet te fietsen en ik wens je heel veel plezier en ontspanning.
    Geef de Paus een hartelijke zoen van mij als je aankomt. :-)

Groeten
    Cor

• 30 April 2012 - 19:48

Paul A.:

Hoi Tonny,
    Heel veel succes met je volgende monstertocht.
    Hopen dat de weergoden je goed gezind zijn, dan gaat het vast wel lukken.
    Misschien kun je als je daar aankomt en de zelfde baard hebt als de vorige keer wel
    solliciteren als kardinaal De Vaan. ( leuk bijbaantje )
    Ik zal je blijven volgen met grote bewondering.
    Groeten, Paul

• 30 April 2012 - 20:58

Toon En Inge:

Tonny, Een hele mooie reis toegewenst.
    Grtjes Toon Loonen en Inge Jacobs

• 01 Mei 2012 - 04:49

Jos En Wichert:

Hallo Tonny,

Wij willen jou veel succes wensen op je fietstocht nar Rome, zoals je op onze site hebt kunnen lezen zijn wij inmiddels in Weil der Stadt en hebben hier als 2 andere Romegangers ontmoet. hopelijk wordt jouw reis net zo fantasties als onze reis tot nu toe is verlopen.goed weer toegewenst en trap ze!

Groetjes Jos en Wichert

• 01 Mei 2012 - 09:05

Wolfje:

Tonny wij wensen je veel fietsplezier toe in de komende tijd en dat je maar veeeeel mooi weer mag hebben. Groeten van de Wolfjes uit Druten

• 01 Mei 2012 - 14:47

Jan En Marijke Voerm:

Wij wensen jou een geweldige tour toe, zonder te veel tegenwind en pech onderweg. Het is een geweldige prestatie, als het lukt. Veel succes.
    Groeten Jan en marijke Voerman