Dag 6 Worms - Pforzheim
Door: Tonny
Blijf op de hoogte en volg Tonny
07 Mei 2012 | Duitsland, Pforzheim
Voor morgen wil ik nog geen plannen maken. Nu komen de hoogtemeters er aan en moet ik eens kijken hoe het gaat…….
Totaal 632
Hmtrs 636
07 Mei 2012 - 19:29
Vul Hier Je Naam In.:
Ha die Tonny,
Ik begrijp dat jij met horten en stoten richting de Paus aan het kachelen bent.
Eveneens zit ook bij jouw het weer niet mee! Maar je kunt ook niet alles hebben !
En een goei vrouw die je laat vertrekken en een toffe Fietsenmaker die alle minuut op komt draven indien wenselijk en een aandachtige volger in Spanje die nooit lek rijdt maar wel altijd moet stappen (ook bult af!)
Houw je taai en pas goed op je zelf !!!!!!
Johannes -
07 Mei 2012 - 19:34
Het Wolfje:
Volgens de fiets ben je maar wat aan het aan modderen zou je zeggen, maar hopelijk komen de zonnige dagen snel om je van de modderwegen af te helpen. Dus beterschap met het weer en op naar de volgende stop. -
07 Mei 2012 - 20:46
Jan De Vaan:
Hallo Tonny,
Het weer zit je nog steeds niet echt mee maar hopelijk wordt dat de komende tijd beter voor je.
Het is mooi iedere keer je reisverslagen te lezen, ook je foto's te zien met (BEERTJE).
Tonny rust lekker uit voor morgen, het zal lastiger gaan worden met de hoogtes de komende tijd.
Veel succes, groetjes Jan. -
08 Mei 2012 - 07:00
Bas:
Ha pa, het weer zit je niet mee... Al komt er na regen altijd zonneschijn!! Zeker als je naar het zuiden reist. Hopelijk vallen de klimmetjes mee. Anders moet Beer ook maar beetje meetrappen?!?
Leuk te lezen dat je weer vanalles meemaakt. Laat de planning maar beetje los en geniet van wat er op je pad komt.
Succes! -
08 Mei 2012 - 17:32
Tanya:
Hey ome Tonny,
Ja, je bent weer onderweg.
Heb ik iedere dag iets te lezen, erg leuk!!!!!!!!
Succes en vooral veel plezier!!
Groetjes uit lauwe
Tanya -
08 Mei 2012 - 17:59
Hennie De Heuvel.:
tonny dat was een bekende hoek waar je zit van vroeger zal ik maar zeggen.
het eten zal niet zo moeilijk zijn daar was je vroeger ook niet bang voor (eisbein) ha ha
voor de rest gaat het goed begrijp ik, beter weer ja is hier ook nog niet zo om over naar huis te schrijven.
he tonny het ga je goed ik blijf volgen , goeie reis houw doe.