Dag 5 Worms
Door: Tonny
Blijf op de hoogte en volg Tonny
06 Mei 2012 | Duitsland, Worms
Een waterig zonnetje komt nu af en toe te voorschijn en het begint nu een beetje te kriebelen. Had ik toch niet beter gewoon wel kunnen gaan fietsen vanmorgen? Het is slechts een kwartiertje en de zon is alweer achter de grijze wolken verdwenen. Dus mijn twijfels nu gelukkig ook………….
06 Mei 2012 - 14:21
René, Den Belg:
Hoi Tonny,
Je bent weer pittig gestart man! Niet teveel dagkilometers en genieten jongen, maar wie ben ik om dat te zeggen aan zo'n doorwinterde fietskampioen als jij. Wij volgen natuurlijk je trip en wensen je minimale pech en héél veel fietsgenot !
René -
06 Mei 2012 - 20:05
Jos En Wichert:
Je bericht nu pas gezien
Lekker uitgerust dus !!
Zo haal je ons nooit in :-)
Groet Jos en Wichert -
07 Mei 2012 - 06:34
Mariken & Tonny:
Het was leuk om je onderweg even te ontmoeten om toch nog even gedag te zeggen! Inmiddels staat/stond er wel weer meer haar op je onderkin dan op je hoofd. En dat na pas 4 dagen! Je hebt dit keer toch wel een scheerapparaat/mes bij je? Anders herkennen we je bij terugkomst weer niet meer.Veel plezier en succes met het vervolg van de route. We zullen je blijven volgen en af en toe ook wel contact hebben.
Mariken en Tonny -
07 Mei 2012 - 12:22
Jan.v.d.brink:
hallo tony.
sorry dat ik zo laat reageer.
ik wens je veel succes.
mooi weer.
in heel huids weer terug.
je hoot nog van mij.
groeten jan. -
07 Mei 2012 - 19:29
Rob Van Leeuwen:
Nou Ton, er komen toch vrome gedachten bij je op.
Kan inderdaad nooit kwaad, ik hoop wel dat je beter weer krijgt.
Rust maar een dagje, kan ook geen kwaad.
Mijn eerste mail aan je is kennelijk niet goed gegaan, was op de 1e dag met gelijk fietspech.
Wij hebben veel respect voor je.
Veel succes Tonny & Rob